Kaip Ir Kur Pristatyti GPS Navigaciją

1. PRISTATYMAS SIUNČIANT PAŠTU
1. Supakuokite navigaciją taip kad ji nesudužtų transportuojant (siųsti tik pačią navigaciją, be jokių priedų, pvz.: laikiklio, įkroviklio...)  
2. Nuneškite į artimiausią Lietuvos Pašto skyrių ir išsiųskite (registruotu paštu, Svoris iki 0,5kg - 4,15lt; Svoris iki 2kg - 6.15lt) 
3. Kai suremontuosime/atnaujinsime GPS įrenginį, su jumis susisieksime el. paštu arba telefonu. Siuntinį gausite tiesiai į namus.  

* Siuntimas užtrunka 1-3 d.d. priklauso nuo pašto skyriaus, registravimo laiko, savaitės dienos ir pan..  
* Navigacijos atnaujinimas atliekamas jos gavimo arba sekančią dieną, išsiunčiama taip pat kuo skubiau. Remontas atliekamas tuo pačiu principu, trukmė priklauso nuo darbų sudėtingumo. (išskirtiniais atvejais gali užtrukti ilgiau, jeigu laukiama detalių.) 

2. TIESIOGINIS PRISTATYMAS Į KAIŠIADORIS
   Dažnai keliaujantiems automagistrale Vilnius-Kaunas, patogu pristatyti įrenginius į Kaišiadoris. Žemėlapių atnaujinimą atliekame skubiai, ne ilgiau nei per 1 valandą.

3. PRISTATYMAS VILNIUJE
   Darbo dienomis navigacijos priimamos Vilniuje – miesto centre. Susisiekus su kurjeriu susitariama kaip perduoti GPS įrenginį. Kurjerio tel. Nr.: +370 67776187. Atgal parsiunčiama paštu į namus arba perduodant tam pačiam kurjeriui. Šiuo atveju apmokama atsiimant sutvarkytą GPS.   

pristatymas1

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą